Gyurcsány Ferenc hírlevele

Kedves Barátom!

 

Az utóbbi napokban álhírt próbált gerjeszteni körülöttem a Fidesz sajtója. A vagyonnyilatkozatomon igyekeztek fogást keresni - sikertelenül. A vagyonnyilatkozatom tökéletes tiszta, szabályos, sőt, a törvényi kötelezettség felett a feleségem és a gyermekeim vagyonnyilatkozatát is közzé tettem.  Orbánnak ez a pár napos akciója alkalmat teremtett arra, hogy ismét megmutassuk ő világa és a mi világunk közti különbséget. Az orbáni politikai "kultúra" a korrupció, a lopás, a miénk a tisztesség, az átláthatóság. 

Nincs alku Orbánnal és soha nem fogom elfogadni, hogy olyan ember kérjen számon, aki pártszékházból vett bányát az apjának, akinek veje ellen nyomoz az unió csalásügyi hivatala, akinek strómanja pár év alatt az ország leggazdagabb embere lett, és aki azt állítja, hogy neki szinte egy fillérje sincs. Orbánnal nincs alku, az a dolgunk, hogy legyőzzük őket.

 

Kedves Barátom!

 

A választási kampány részeként elindult az országjárás. A DK elnökségi tagjai felkeresik a városokat, falvakat, aktivistáink ismét ott vannak utcákon, tereken. Mi kimondjuk azt is, amiről mindenki más hallgat: tisztességtelen az ukrán nyugdíj migráció, hogy elfogadhatatlan, amikor olyanok szavaznak a mi életünkről, akik soha nem éltek és nem dolgoztak itt.

 

Február 17-én a DK megtartja következő kongresszusát, amely egyúttal megnyitja a hivatalos kampányt. Az esemény 10 órakor kezdődik a Sport 11 csarnokban (XI. Kánai út 2.) Mások mellett én is beszédet mondok. Kérem, hogy hozza el barátait, ismerőseit. Február 19-én, hétfőn pedig elindul az ajánlások gyűjtése. Nincs kétségem afelől, hogy minden jelöltünk gyorsan összeszedi az induláshoz szükséges aláírásokat.

 

A Demokratikus Koalíció-Szolidaritás szövetség egyéni jelöltjei készen állnak a megmérettetésre, emellett erős listás kampányra készülünk.

 

Segítsen nekünk ( aktivista.dkp.hu )! Szükségünk van mindenkire a kormányváltás érdekében.

 

Dolgozzunk tovább Magyarországért, a Köztársaságért!

 

 

 

Barátsággal

            Gyurcsány Ferenc 

 

cikkfeltöltő: 
GB