Gyere kedden, 17 órára a Kossuth térre!

Kedves Barátom!

 

         Eseménydús hétvége áll mögöttünk, és még ennél is fontosabb időszak előttünk. Szombaton a DK politikai évadnyitó rendezvényén mondtam beszédet, vasárnap pedig a Sargentini-jelentést megszavazó magyar ellenzéki pártokkal közösen tartottunk demonstrációt. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sokan eljöttek a Bem térre, hogy újból erőt mutassanak az Orbán-kormánnyal szemben.

         Vasárnapi beszédemben azt mondtam, hogy a parlamenti munka csak demokráciákban vezethet kormányváltáshoz, diktatúrákban ez önmagában kevés. Diktatúrákban csak az utcán lehet meghátrálásra késztetni a hatalmat, ehhez azonban mindenkire szükség van. Nem lehet addig megnyugodni, amíg az utca népe lemondásra nem kényszeríti Orbán Viktort. Ezért ellenállásra hívlak! Kedden 17 órától a Kossuth térre várlak, új választásért, új választási törvényért, a kormány megbuktatásáért tüntetni. Mi ott leszünk kedden, ott leszünk szerdán, és ott leszünk csütörtökön is!

         Szabadítsuk meg közösen az országot Orbánéktól, akik elveszik egész Magyarország jövőjét!

 

Találkozzunk kedden, délután 5 órakor a Kossuth tér - Alkotmány utca sarkán, addig is csatlakozz az eseményhez a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/241610849859655/?ti=cl

 

Barátsággal,

Gyurcsány Ferenc

cikkfeltöltő: 
GB