Ezeken a fővárosi piacokon már eltörölték az idősek korlátozását

Eltörölték több budapesti piacon is a 65 év felettiek védelmében született vásárlási korlátozásokat – mostantól mindenkinek szabad a vásárlás!

https://www.nosalty.hu/ajanlo/ezeken-fovarosi-piacokon-mar-eltoroltek-idosek-korlatozasat?fbclid=IwAR0JjKIwRAt0nFHPzhcO3GIJ7Dqdm_EyPjxYela4hfvX8bqHdKaOnypljvA

A napokban több budapesti piac is megszüntette az időseknek, azaz a 65 év felettieknek fenntartott vásárlási idősávot – írja a Startlap. A piacokat az arc eltakarása és a másfél méteres távolságtartás betartása mellett bárki látogathatja az új nyitvatartási időben.

Fotó: Getty

1. Újpalotai Vásárcsarnok és Piac:

Hétfő: 7 – 15 óra
Kedd – szerda: 7 – 17 óra
Csütörtök – péntek: 6 – 18 óra
Szombat: 6 – 14 óra

2. Wesselényi utcai Vásárcsarnok és Piac:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd – szerda: 7 – 16 óra
Csütörtök: 6 – 16 óra
Péntek: 6 – 17 óra
Szombat: 6 – 14 óra

3. Újpesti vásárcsarnok

június 8-ától megszüntetik az idősávot. A piac hétfőtől-péntekig 6-18 óráig, szombaton és vasárnap 6-14 óráig tart nyitva.

4. Bosnyák téri vásárcsarnok

Június 6-án feloldották a korlátozásokat, bárki látogathatja nyitvatartási időben.

5. Hunyadi téri piac

Itt szintén június 6-ától nyitvatartási időben bármikor, bárki vásárolhat.

6. XV. kerületi piacok

Június 8-án, hétfőn megszűnt a 65 év felettiek számára fenntartott vásárlási idősáv. 

cikkfeltöltő: 
GB

Választás

Már az első nap többen letöltötték és beadták az ellenzéki előválasztáshoz szükséges regisztrációhoz kitöltendő nyilatkozatokat.
2021.július 27.
Július 26-ától lehet hivatalosan bejelentkezni jelöltnek az ellenzéki előválasztáson, Jakab Péter, a Jobbik elnöke ezt már meg is tette – írja a politikus Facebook-oldalán.
2021.július 26.
A DK miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányt alakít, ha megnyeri az előválasztást.
2021.július 23.
Megküldjük az előválasztás forgatókönyvét és kérjük jelezzen vissza ha a forgatókönyv szerinti ajánló aláírásgyüjtésben segitségünkre tud lenni az alábbi e-mail (bp11@dkp.hu) szíveskedjen jelezni.
2021.július 14.
Mindenkit új feladatok elé állított a pandémia, és nem mindenki volt erre felkészülve – mondta az adatvédelmi problémákról Péterfalvi Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke elmondta a véleményét a pedofilellenes törvényről, a civilszervezetek adományozásáról és arról is, miért nem vizsgálta még a hatóság az internetes sütiket.
2021.július 9.
Kovács Gergő szerint a jelenlegi színvonalat ők is tudnák hozni, ráadásul még viccesebbek is lennének.
2021.július 8.
Az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei levélben fordultak az Európai Unió tagállamainak vezetőihez, hogy Magyarország az EU tagja maradjon 2022 után is. Az üzenet:
2021.július 2.
Karácsony Gergely interjút adott a német Bildnek, és azt mondta, „Orbán Magyarországa Kína és Oroszország kapuja az EU-ba”
2021.június 30.
Nem kérnek a magyar adófizetőknek több százmilliárd forintos terhet jelentő kínai hitelből, és a Fudan Egyetem mellett a Budapest–Belgrád vasútvonal beruházását is leállítják, tájékoztatták közös levélben az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét.
2021.június 23.