Ennek a könyvnek létre kell jönnie!

Szegvári Kati új könyvet, ír, amely  csakúgy mint a korábbiak  bizonyára nagy siker lesz. Erre egyaránt biztosíték a szerző személye és azoké, akiket "megszóltat"

Kati  barátainak írt levelét azért teszem közzé, mert Ő ezer szálon kapcsolatban  volt és van jelenleg is a Pallas-szal, baráti körünkkel.

                                                                                                                                                                                               Gáspár István

 

"Kedves, tisztelt Címzettek, a nyár folyamán Ügyvédőbeszéd címmel, Ügyvéd portrék, ügyvéd történetek alcímmel könyvet írok. 

A szereplők olyan neves, hiteles ügyvédek, akik olyan történeteket mondanak el, amelyek híven tükrözik közállapotainkat, a magánélet nehézségeit, az egészségügyben előforduló műhibák körüli anomáliákat.  Izgalomban nem lesz hiány a kötetben.

Az én kiadóm, a Napvilág,  nagyon igényes, ám szegény cég. Nem kertelek. Támogatókat keresünk. A bejövő pénz nem az én zsebemet gazdagítja, hanem segít a kiadásban. Akár cégként, akár magánemberként lehet támogatni a könyv létrejöttét. Kis és nagy összegeknek is örülnénk. Aki úgy érzi, hogy segítene, annak itt a kiadó számlaszáma . CIB Bank 11100104-12078682-01000003 A cégeknek, támogatóknak, kívánságra, megjelenést biztosítunk a könyvben. Aki ilyet szeretne, kérem, vegye fel a kapcsolatot Dr. Schneider Márta kiadóigazgatóval. marta.schneider@napvilagkiado.hu.

 

A könyv szereplői: Bánáti János, Bárándy György, Papp Gábor, Hegedűs László, Znamecsnik Péter, Ábrahám László, Nehéz Pozsony Márton, Groó Judit, Bárándy Zsuzsa, Fekete Tamás 

 

 

Előre is köszönöm a segítséget. Üdvözlettel: Szegvári Katalin"

cikkfeltöltő: 
GB