EGYETLEN ÉV - Meghívó Dienes Lilla könyvbemutatójára Veiszer Alindával

M E G H Í V Ó

Dienes Lilla EGYETLEN ÉV című és sikergyanús könyvének bemutatójára

 2019. június 12., 17.00 óra  Örkény István Könyvesbolt (1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

 A kötetet a szerző közreműködésével Veiszer Alinda mutatja be

Wohl Ellával 1900-ban megfordult a világ. Kísérlete, hogy megmentse azokat, akiket szeret, erőpróbába csapott át. A tét pedig nem más, mint négy nő egymásba fonódó sorsa: a tékozló testvéré, a fényes karrierért mindent odadobó baráté, a gátlástalan özvegyé, és – akarva-akaratlan – Elláé is. A kérdés csak az, hogy kinek-kinek milyen árat kell fizetnie az útért, amelyre rálép. Mert a világon semmi sincs ingyen.

Dienes Lilla női érzékenységgel, de nem csak nőkről mesél. Hőseit csábítja a pletykák és a bosszúvágy mérgező íze, az élni, szeretni és tetszeni akarás, és egy különleges világ, ahol az álmokból valóság, a valóságból pedig ismét álom lesz. A fordulatos történet során megismerjük a tizenkilencedik–huszadik század fordulójának Magyarországát, és korabeli „világközepét”, Párizst – annak minden ellentmondásával együtt.

 

Dienes Lilla 1982-ben született Budapesten, Gödöllőn nevelkedett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett nemzetközi tanulmányok szakon, és ugyanitt doktorált. Élt Franciaországban, az Egyesült Államokban, Németországban és Finnországban, írt disszertációt, sajtóközleményt és számos történetet. Az Egyetlen év az elsőnyomtatásban megjelent regénye.

A bemutató után a szerző dedikálja a könyvét, amely a helyszínen kedvezményesen vásárolható meg.

Sajtópéldányok előzetes regisztrációval az eseményen átvehetők.

Kérjük, jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

 

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!

cikkfeltöltő: 
GB