Csúcsot döntött a Madách Színház!

Csúcsot döntött a Madách Színház!

 

A 2016/17-es évadban 476 előadást tartott a Madách Színház! Saját játszóhelyünkön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen, az évad folyamán összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség előadásainkkal és művészeinkkel.

Az évadban négy új bemutatót tartottunk:

2016. október 13-án mutattuk be Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével, Szirtes Tamás rendezésében.

2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével, a rendező Szente Vajk volt.

2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutattuk be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

2017. június 9-10-én érkeztünk el a Madách Színház évadának nagyszabású eseménysorozatához. Bemutattuk a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiát, amely a 7 Oscar-díjjal jutalmazott film színpadi változata, és a londoni ősbemutató után először a kontinensen a Madách Színházban került színre non-replica változatban, Szirtes Tamás rendezésében. A bemutatóval egy időben elkezdődött a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál, amelyen a magyar színházi élet legfontosabb szereplői léptek fel és mutatták meg, mit jelent számukra Shakespeare.

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen a következő évadban már nem tartunk nyári szünetet, 2018-tól egész évben várjuk majd előadásainkkal a közönséget.

És hogy az idei nyári szünetben se maradjon a közönség az előadásaink nélkül, szabadtéri színpadokon lehet találkozni a legnagyobb sikereinkkel:

Augusztus 14.      Macskák – Siófok

                             Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

 

A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

 

cikkfeltöltő: 
GB