Új kirendeltséget nyitott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató, ezt végre a belvárosban

 A mi Erzsébetvárosunk blog

Kép: A mi Erzsébetvárosunk blog

A város belsejében, jól megközelíthető helyen nyitott új ügyfélszolgálati kirendeltséget a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.

Az új kirendeltség a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. Rumbach Sebestyén utcai központjában nyílt meg, ahol így egyszerre intézhetők a NÚSZ Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Közút ügyei.

A kirendeltség létrejöttét az ügyféligények indokolták. A fizetős úthálózat forgalma évente átlagosan 5 százalékkal bővül, és a korábban az országban megnyitott 18 kirendeltségből a legtöbben a két budapesti irodát keresik föl. Ezekre hárul az ügyfélszolgálati ügyintézés több mint 60 százaléka, 120 ezer ügyfélnek segítettek már az idei első fél évben.

A főváros jelentőségét mutatja az is, hogy minden évben a Pest megyei e-matricából értékesítik a legtöbbet, 2019 első hat hónapjában több mint egymilliót, ami az összes vásárolt megyei matrica több mint fele.

A már üzemelő két budapesti ügyfészolgálat leginkább azok számára volt elérhető, akik autóval útba tudták ejteni:

Budapesti ügyfélszolgálat

Budapest 1151, M3 autópálya 12. km jobb pályaoldal (Budapest felől), Szilas pihenő

Elérhető szolgáltatásai

  • E-matrica: e-matrica értékesítés, külföldi matrica értékesítés, pótdíj ügyintézés, rendszám elīrás ügyintézés, rendszám átírás elveszett ellenőrző szelvény pótlása, egyéb szolgáltatás
  • HU-GO: viszonylati jegy tervezés, értékesítés, egyenleg feltöltés, OBU értékesítés, ügyfél adatok módosítása, KAVOSZ igazolás kiadása, post-paid minősítési kérelem benyújtása, mezőgazdasági kedvezmény iránti kérelem befogadása és kiállítása.

Dél-pesti ügyfélszolgálat

Budapest 1182, Üllői út 663. (az Iparvasút utca Üllői út sarok, a Mol benzinkút mellett)

Elérhető szolgáltatásai:

  • E-matrica: e-matrica értékesítés, külföldi matrica értékesítés, pótdíj ügyintézés, rendszám elīrás ügyintézés, rendszám átírás elveszett ellenőrző szelvény pótlása, egyéb szolgáltatás
  • HU-GO: viszonylati jegy tervezés, értékesítés, egyenleg feltöltés, OBU értékesítés, ügyfél adatok módosítása, KAVOSZ igazolás kiadása, Post-paid minősítési kérelem benyújtása, mezőgazdasági kedvezmény iránti kérelem befogadása és kiállítása