Hírek Budapestről

csütörtök, 2020, január 23 - 08:08
Azok a propagandisták, akik a valós problémák kibeszélése helyett azok elferdítésén és politikai furkósbottá faragásán dolgoznak, talán nem is sejtik hogy milyen iszonyú bűnök száradnak a lelkükön. KAPCSOLÓDÓ Karácsonyt végre meghívták a közmédia Híradójába, és az elmúlt évek legabszurdabb interjúját hozták össze Karácsonyt végre meghívták a közmédia Híradójába, és az elmúlt évek legabszurdabb interjúját hozták össze Mint kiderült, már az érkezésére külön stáb ment ki, és a bicikliről hosszú percekig faggatták. – írta Karácsony Gergely Facebook-oldalán egy nappal a köztévén lement keddi interjúja után.
szerda, 2020, január 22 - 08:33
Ezúttal egy budapesti és egy szentendrei kispostára került véglegesen lakat januárban. A Magyar Posta egyelőre nem indokolta a döntést. A kormány szerint nagy terhek kerültek le a postások válláról.
kedd, 2020, január 21 - 08:30
A múlt héten járta be a médiát egy felvétel, amelyen egy Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér épülete előtt készült, és az látható rajta, hogy egy a reptérhez tartozó biztonsági őr durván megüt egy taxist. Az ügy folyományaként a Budapest Airport intézkedett, hogy távolítsák el az agresszív őrt a reptér területéről, ugyanakkor azt is közölték, hogy a videón rögzített incidens előtt maga a taxis is illegálisan próbált ügyfelet szerezni.
kedd, 2020, január 21 - 08:14
A Városért Egyesület „Mélyben: Budapest metróhálózata” címmel rendezi januári rendezvényét.
hétfő, 2020, január 20 - 08:48
Az állam kifizet mindent, csak kapjon róla számlát. Nem kaptak számlát, ezért nem fizet a kukaholding a fővárosnak - mondta az ATV híradójában Fürjes Balázs. Az államtitkár szerint amint megtörténik az adategyeztetés, kifizetik a 2019-ből fennmaradt 10 milliárdos összeget az FKF-nek.
vasárnap, 2020, január 19 - 08:41
Igazi képzőművészeti ritkaságot mutatnak be Budapesten. A 17. században élt Antonio Tempesta különleges festményét, amely egy hajszálvékony drágakőlap mindkét oldalán ábrázol egy-egy ószövetségi jelenetet. A művész a lápisz lazuli nevű kőzet természetes mintázatait is integrálta a festménybe, így téve még különlegesebbé. Az Iparművészeti Múzeum újonnan felfedezett és frissen restaurált műkincse péntektől nézhető meg a Ráth György-villában.

Oldalak