Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 2 óra 31 perc

Merkel és Orbán távoli szópárbaja: két ellentétes kép Európa jövőjéről

6 óra 2 perc

Európának szembe kell szállnia a populistákkal, „immúnissá kell válnia a populizmusra”, és ki kell állnia a jogállamiságért – vélekedett Angela Merkel, a német európai uniós ügynökség céljait ismertetve. Eközben Orbán Viktor a hozzá hasonló politikai nézeteket valló szlovén Janez Jansával és a szerb Aleksandar Vuciccsal közösen tartott online fórumot, amelyen a magyar miniszterelnök azt hangsúlyozta: az EU nyugati tagállamainak nem szabadna ráerőltetniük nézeteiket a keletiekre.

Kategóriák: Klubrádió

„Kellemetlen meglepetés, hogy Szörényi és Bródy Orbán emberével bratyizik”

2020, július 8 - 21:49

Bozóki András politológus, volt kulturális miniszter nagyra tartja Szörényi Leventét és Bródy Jánost, szerinte ők több generáció példaképei, akik a szabadság szellemét és a '68-as nemzedéket képviselik. Utóbbival szemben határozza meg magát Orbán Viktor, akinek elkötelezett embere Demeter Szilárd, akinél a két zenész nemrég járt, és ez Bozóki szerint kellemetlen meglepetés. Úgy véli, ha egy nem demokratikus rendszerben egy független művész a hatalom emberével "bratyizik", azt morális szempontból is megítéli a közvélemény.

Kategóriák: Klubrádió

Kaleta semmit sem kockázat a fellebbezéssel

2020, július 8 - 20:52
Sándor Zsuzsa jogász, volt bíró szerint Kaleta kockázat nélkül fellebbezhet, mert az ügyész elfogadta az ítéletet, sőt, az ügyészség indítványozta a felfüggesztettet.
Kategóriák: Klubrádió

Újszülöttet hagytak egy babamentő inkubátorában

2020, július 8 - 20:32

Egészséges csecsemőt helyeztek el szerdán kora hajnalban a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet babamentő inkubátorában - közölte az intézmény.

Kategóriák: Klubrádió

Niedermüller: Tovább is nyitva maradhatnának a teraszok a bulinegyedben

2020, július 8 - 18:39
Ha a többség a teraszok későbbi zárását támogatja a bulinegyedben, és benyújtanak erről egy javaslatot, Niedermüller Péter polgármester nem akadályozza meg.
Kategóriák: Klubrádió

Egy végjátékról – Szénási Sándor jegyzete

2020, július 8 - 18:10

Egy képviselő a magyar parlamentben gyalázza a rendszert, a rezsim névadójának jelenlétében. A hatalmi kör tűnődik: ez lenne a vezér távozásának pillanata? És ha igen, ki marad életben a régiek közül? Az biztos, hogy ki lesz az új erős ember, de mit akar? Ki jó neki? Mihez kell idomulni? Senki sem gondolt arra, hogy nemsokára nemhogy a régi, de az új erős ember sem lesz, meg a rendszer se. Onnan belülről nem látszott a vég.

Kategóriák: Klubrádió

Jávor Benedek: Segítséget adhat az Unió, de nem mentheti meg Budapestet az Orbán-kormánytól

2020, július 8 - 15:30
A kormány Budapest elleni háborúját nem lehet úgy túlélni, hogy uniós forrásokból pótolják az elvett pénzeket – jelentette ki Jávor Benedek. 
Kategóriák: Klubrádió

Ujjfelmutatással jeleznek a kormánynak a Hajógyáriról

2020, július 8 - 14:35
Szerdán civilek szervezte tüntetés lesz a Hajógyári-szigeten a kormány beépítési tervei ellen. Ha a kormány más fejlesztést szeretne, Óbuda-Békásmegyer hajlandó tárgyalni.
Kategóriák: Klubrádió

Fellebbezett Kaleta Gábor

2020, július 8 - 14:29

A volt perui nagykövet korábban mindent beismert, mégis fellebbezett az ítélet ellen - közölte a hvg.hu.

Kategóriák: Klubrádió

Betegen nem jó a szauna!

2020, július 8 - 13:13

Ha betegek vagyunk, nem jó szaunázni és az antibiotikumok szedésével, az orrcseppek alkalmazásával is óvatosan kell bánnunk, ezt is elmondta Rezessy Bálint háziorvos.

Kategóriák: Klubrádió

Az átélendő jelen - Bereményi Géza a Dobszerdában

2020, július 8 - 13:07

Nemrég jelent meg Bereményi Géza regényes önéletrajza, mely a Magyar Copperfield címet kapta, és amely egyesek szerint akár az év könyve címre is eséllyel pályázhat. A mai Dobszerdában Váradi Júlia vendége a népszerű író.

Kategóriák: Klubrádió

Lassan nem lesz szabadstrand a Balatonparton

2020, július 8 - 12:49
Manapság nagyobb veszélynek vannak kitéve a szabadstrandok, mint valaha. Az önkormányzatok bevételt akarnak, közben a a vállalkozók elkezdték felvásárolni a partszakaszokat.
Kategóriák: Klubrádió

Orbánék belül támadnak, közben vonzóvá vált Magyarország

2020, július 8 - 08:56
Kiállt az Index mellett az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová. David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete pedig arról beszélt, Magyarország, rendkívül vonzóvá vált egyszerre több nagyhatalom számára. Külföldi lapszemle.
Kategóriák: Klubrádió

Nem hagyták ott Baranyit – Cáfolja az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását

2020, július 7 - 22:02
Cáfolta az MSZP-DK frakció a ferencvárosi ellenzék szakadását. Nem mondták fel a szövetséget Baranyi Krisztina polgármesterrel – mondta a képviselőcsoport vezetője.
Kategóriák: Klubrádió

"Jövőre lesz vakcina, egészségügyi terrorista, aki nem hajlandó beoltatni magát"

2020, július 7 - 18:47
Nem kérdés, újra lendületet vesz. Talán jobbak leszünk a védekezésben, de arra is fel kell készülni, sokan meghalnak még. Az amerikai FDA volt igazgatóhelyettese a Klubrádiónak.
Kategóriák: Klubrádió

Komolyan venni a Lánchíd körüli vitát? ... – Kárpáti Iván jegyzete

2020, július 7 - 17:49

Lázár János TSZ-elnök fejlesztéseinek támogatása, 65 milliárdos versenypálya a semmi közepén, ami soha nem fog megtérülni. És most komolyan kell foglalkoznunk a Lánchíd körüli – ezekhez képest – filléres vitával? Eljött az ideje a NER-től elbitangolt önkormányzatok kinyírásának. Kárpáti Iván jegyzete.

Kategóriák: Klubrádió

A civileknek is be kell szállni a szúnyogirtásba

2020, július 7 - 14:15
Elhanyagolja a kormányzat a szúnyoggyérítést, amely pedig az ő feladata lenne – mondja Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere.
Kategóriák: Klubrádió

Muszáj volt Fidesz-közeli céggel szerződni, mondja Niedermüller, de meg akar tőle szabadulni

2020, július 7 - 12:13
Fideszes hátszéllel helyzetbe hozott cégek uralják a parkolási piacot, de a cél, hogy Erzsébetvárosnak teljesen új parkolási rendszere legyen – mondja a polgármester.
Kategóriák: Klubrádió

Nem nyugszik bele a Kaleta ítéletbe a DK

2020, július 7 - 10:10

A DK a legfőbb ügyészhez fordul a pedofil képek ezreivel lebukó, de csak felfüggesztett börtönre ítélt volt perui magyar nagykövet ügyében.

Kategóriák: Klubrádió

Oldalak