Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Vélemények, hírek
Frissítve: 38 perc 45 másodperc

Június 18.

2018, június 17 - 22:43
Június 18. A Belső közlés mai vendége Simon Bettina elsőkötetes költő, akinek írásai megalkotásakor a művészettörténeti látásmódja is sokat nyom a latban. Verseit a strand sokrétűen terhelt metaforája köré írta. A mindenki számára jól követhető és érdekes, mégis komoly szövegek mellé a szerző igazi strandzenéket hoz magával a stúdióba: a Vidámpark, a Kubalibre, a Cielo Dive, a Pet Shop Boys és Bonnie Tyler számait.
Kategóriák: Klubrádió

Június 18.

2018, június 17 - 22:39
Június 18. Reggeli Gyors hattól Szénási Sándorral, lesznek szocik, repülők, külföldi kancellárok és gyeden lévő apukák, aztán kilencre jön Juhász Péter megbeszélni a megbeszélnivalót.
Kategóriák: Klubrádió

Kifogásolja a külügyminiszter-jelöltjet a cseh elnök

2018, június 17 - 18:24
Milos Zeman cseh államfő felkéri Miroslav Poche európai parlamenti képviselőt, akit a Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) jelölt külügyminiszternek a születőben lévő koalíciós kormányba, hogy fontolja meg a visszalépést, megkönnyítendő az új kormány létrehozását - közölte Jirí Ovcácek elnöki szóvivő a Facebookon vasárnap, miután Zeman a Prágához közeli Lány kastélyban fogadta Andrej Babis kormányfőt, aki ismertette vele kormánya miniszterjelöltjeinek névsorát.
Kategóriák: Klubrádió

Július 1-től óránként 80 kilométerre csökken a sebességhatár a francia utakon

2018, június 17 - 17:34
Franciaországban július 1-től óránként 90-ről 80 kilométerre csökken a megengedett legnagyobb sebesség a lakott területen kívüli országutakon. Az intézkedés mintegy 400 ezer kilométernyi útszakaszt érint.
Kategóriák: Klubrádió

Seehofer pártja két hét türelmi időt ad Angela Merkelnek a menekültügyi vita európai megoldására

2018, június 17 - 15:33
Két hét haladékot ad Angela Merkel német kancellárnak a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) a menedékkérők visszafordítása körüli vita európai szintű megoldására - jelentette vasárnap a Bild című német lap CSU-s forrásokra hivatkozva.
Kategóriák: Klubrádió

Tóth Bertalan az MSZP új elnöke

2018, június 17 - 14:15
A Klubrádió úgy értesült, hogy Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP elnökévé a párt tisztújító kongresszusán. (Klubrádió)
Kategóriák: Klubrádió

Maradona elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott

2018, június 17 - 13:46
Diego Maradona, az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott az oroszországi világbajnokság szombati Izland-Argentína csoportmérkőzésén.
Kategóriák: Klubrádió

Megkezdődött az MSZP kongresszusa

2018, június 17 - 12:40
Megkezdődött az MSZP kongresszusa, ahol új elnököt választ a párt. Tóth Bertalan cselekvőképes, a baloldali értékeket hitelesen képviselő néppártot, míg az újrázásra készülő Mesterházy Attila innovatív politikai tartalmat és szimbolikus politizálást ígért.
Kategóriák: Klubrádió

Húsz milliárd fontot kap az egészségügy, részben ''a Brexit-hozadékból'' - Theresa May

2018, június 17 - 11:35
A következő öt évben 20 milliárd fonttal (7400 milliárd forinttal) emelkedik a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) éves finanszírozása, és a pótlólagos összeg egy része a brit EU-tagság megszűnésének "anyagi hozadékából" ered - mondta vasárnap a brit miniszterelnök.
Kategóriák: Klubrádió

Túlélte a bizalmi szavazást a görög kormányfő

2018, június 17 - 10:49
Elutasította az Alekszisz Ciprasz görög kormányfő ellen benyújtott bizalmatlansági indítványt a görög parlament a kérdésben szombat este tartott szavazáson.
Kategóriák: Klubrádió

Sallói két gólja is kellett a Kansas továbbjutásához

2018, június 17 - 10:25
A magyar válogatott Sallói Dániel két góllal járult hozzá csapata, a Sporting Kansas City 3-2-es győzelméhez az Egyesült Államok labdarúgókupájának (US Open Cup) nyolcaddöntőjében.
Kategóriák: Klubrádió

A bírói függetlenséget semmi sem fenyegeti - Handó

2018, június 17 - 08:22
Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke biztos abban, hogy semmi sem fenyegeti a bírói függetlenséget, így a közigazgatási bíráskodás tervezett szervezeti önállósága sem.
Kategóriák: Klubrádió

Donald Trump és Orbán Viktor telefonon tárgyalt

2018, június 16 - 16:25
Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke felhívta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt annak kapcsán, hogy az új amerikai nagykövet a jövő héten foglalja el budapesti állomáshelyét - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Kategóriák: Klubrádió

LMP: elfogadhatatlan az MTA állami felügyelet alá vonása

2018, június 16 - 14:38
Elfogadhatatlan az irány és a módszer is, ahogyan a kormány állami felügyelet alá akarja vonni a Magyar Tudományos Akadémiát - közölte Szabó Szabolcs, az LMP-frakció tagja.
Kategóriák: Klubrádió

DK: a TAO pénzeket fordítsák inkább oktatásra és egészségügyre

2018, június 16 - 14:36
Sajtóinformációk szerint 733 milliárd forinttól esett el a magyar költségvetés Orbánék döntése értelmében.Ennyi pénzt adtak Orbánék a kiválasztott látványsportokra TAO-támogatás formájában - írja közleményében a DK.
Kategóriák: Klubrádió

Esélyt kapnak a Pozsonyi úti fák

2018, június 16 - 10:16
„Gallyazási munkálatoknak” nevezték, a helyiek szerint viszont inkább csonkolásnak tűnt az, amit a Főkert Zrt. munkatársai a Pozsonyi úti fákkal tettek. Két nap alatt hatalmas összefogás valósult meg a fák érdekében, aminek a hatására a Főkert leállíttatta a munkálatokat és tárgyalásra hívta a lakókat – írja a Népszava.
Kategóriák: Klubrádió

Az osztrák kancellár szerint a beskatulyázás okozhatja az unió vesztét

2018, június 16 - 10:15
A beskatulyázás és a más véleményen lévők lenézése okozhatja az Európai Unió vesztét – foglalt állást osztrák kancellár abban az interjúban, amelyet több, ma megjelenő lapnak adott azzal kapcsolatban, hogy július 1-jén Ausztria veszi át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét.
Kategóriák: Klubrádió

Megújul a büntetőeljárási törvény

2018, június 16 - 10:13
Új és szokatlan előírásokat tartalmaz a július elsején hatályba lépő új büntetőeljárási törvény – hívta fel a figyelmet a Magyar Idők.
Kategóriák: Klubrádió

A megyei jogú városok egy részében is legyőzhető a Fidesz

2018, június 16 - 10:11
Egy friss elemzés szerint nemcsak Budapesten, de a megyei jogú városok egy részében is legyőzhető a Fidesz. A baloldali, liberális pártok valamivel erősebbek a nagyvárosokban, mint országosan, a Jobbik pedig sehol sem kapott több szavazatot, mint a demokratikus ellenzék – derül ki a Republikon Intézet elemzéséből.
Kategóriák: Klubrádió

Kitűnővel egy hónapig ingyen utazhatnak az iskolások a budapesti Gyermekvasúton

2018, június 16 - 08:26
Nem kell fizetniük az utazásért szombattól július 15-ig a budapesti Gyermekvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják eredeti kitűnő bizonyítványukat - közölte a MÁV.
Kategóriák: Klubrádió

Oldalak