Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 2 óra 28 perc

Cigány öngyűlölet tíz évvel a romagyilkosságok után

4 óra 4 perc

Változott-e bármit is a magyarországi cigányok helyzete, elfogadottsága tíz évvel a tatárszentgyörgyi gyilkosságok után? Setét Jenő civil aktivista nem maga akarta megválaszolni a kérdést. Mindenesetre, szerinte sok cigány nem arra haragszik, akire kellene.

Kategóriák: Klubrádió

Kirúgták, befutott, megszórták kitüntetésekkel

7 óra 53 perc

Abszurd volt az indítás és a folytatás is, eltanácsolás, aztán siker. Sándor György humoralista, valamint felesége, Csonka Judit volt a Klubdélelőtt vendége, és persze még jó néhány más érdekes személyiség – például Hegyi Barbara.

Kategóriák: Klubrádió

Reklámarc, alternatív, improvizáló

8 óra 17 perc

Van olyan színész, akinek egy reklám örökre meghatározza a karrierjét, beskatulyázza. Van, aki ezt el tudja kerülni. Erős lélek kell hozzá, mint a színművészethez általában.

Kategóriák: Klubrádió

Egyszer sem jött be, de újra megpróbáljuk

13 óra 47 perc

Miért nem sikerült a térségünknek gazdasági csodát végrehajtania? Hogany lett az elkötelezett nyugatos Orbán Viktorból kádári apafigura? Mi okozta az SZDSZ vesztét? Három órán át beszélt a rendszerváltásról és az azóta eltelt évtizedekről Tölgyessy Péter korábbi SZDSZ-es politikus és a 80-as és 90-es évek egyik legfontosabb közéleti személyisége az Eötvös Csoport előadásán, még a hét közepén.

Kategóriák: Klubrádió

Szolgaság, szodómia, egyszerűnek tűnő igazságok

14 óra 1 perc
Miben érthetik félre a népuralom haladottabb formáiban hívő magyarok a népesség másik részét? Szabadságjogok, zoofília és kudarcos igehirdetés lehetséges összefüggései.
Kategóriák: Klubrádió

Melegkúra – Szénási Sándor jegyzete

2019, február 22 - 15:36

Meleg ember önmagában nincs, olyan egyszerűen nem létezik, éppúgy, ahogy Könyves Kálmán szerint striga boszorkány sincsen? A tévedés emberi dolog, a tévedéshez ragaszkodni azonban az ördögtől való.

Kategóriák: Klubrádió

Baklövés, vagy stratégia – Mi van a Juncker-ellenes kampány mögött?

2019, február 22 - 14:45

A Fidesz meghatározó méretű szereplője az Európai Néppártnak, tehát nem valószínű, hogy kizárnák még a választások előtt.

Kategóriák: Klubrádió

Előzik Orbán lengyel szövetségesét

2019, február 22 - 13:56

Már nem a lengyel kormányerő a legnépszerűbb a pártok versenyében – ezt mutatja egy mértékadó lengyel közvéleménykutató cég vizsgálata. Az ellenzéki összefogás egyértelműen előrébb tart a választók meggyőzésében, mint Orbán Viktor szövetségese, Jaroslaw Kaczynski kormánypártja.

Kategóriák: Klubrádió

A hatalom kihúzta a nevét

2019, február 22 - 13:18

Nádori Lídia majdnem zsűritaggal, műfordítóval is beszélget ma este 7-től a Café Péntekben Váradi Júlia műsorvezető. Műsorajánló.

Kategóriák: Klubrádió

Erotika, kényszermunka, gyógyír a szemre

2019, február 22 - 11:54
Sokrétegű, valós és látszólagos végletekben bővelkedő életpályát mutatott be a Tűréshatár, amelynek Bitó László volt a vendége. Csillésként kezdte, forradalmárként folytatta, majd orvos, feltaláló és író lett.
Kategóriák: Klubrádió

Hús, sör, sajt – ezzel él a magyar

2019, február 22 - 10:37

Nőtt a fogyasztás, több élelmiszert vásároltunk tavaly, mint a korábbi években. Egyúttal nőtt a fogyasztói bizalmi index is.

Kategóriák: Klubrádió

Katonai felszámolása után is gondot okoz az ISIS

2019, február 22 - 09:31

Haza készülnek az Iszlám Állam „harcosai”. Amerikában és Európában viszont attól tartanak, hogy a terrort hozzák magukkal.

 

 

Kategóriák: Klubrádió

Már fojtogató az Orbán-probléma

2019, február 22 - 07:34

Nem kellett volna nekimenni Junckernek. Orbán értetlenséget és haragot vált ki Európában. Már túltolták a kampányt. Témák a külföldi sajtóból.

Kategóriák: Klubrádió

700 ezerrel haza lehetne csábítani a magyar sofőröket

2019, február 21 - 16:05
A fuvarozók egyesülete szerint vissza lehetne hívni a külföldön dolgozó magyar sofőröket, és ehhez nem a pénz a legfontosabb. Egy magyar gépkocsivezető másképp látja.
Kategóriák: Klubrádió

Ennyire széthúznánk? - Magyarok külföldön

2019, február 21 - 14:10

Biztos pénzt lehet keresni Angliában, nem is keveset. Mégis sokan hazavágynak. Melyik utat válasszák? Krisztina története.

Kategóriák: Klubrádió

Sztrájkra készülnek a pedagógusok

2019, február 21 - 11:33

A sztrájktörvény szinte lehetetlenné teszi a tiltakozásnak ezt a törvényes formáját, de március 14-e reményteljes nap lehet.

Kategóriák: Klubrádió

Netanjahu és a nem-négyek

2019, február 21 - 08:20

Orbán és Netanjahu jóbarátok. Svéd-magyar szóváltás. Ukrán- magyar játszma. Kivel nem vesztünk még össze? Nemzetközi lapszemle.

Kategóriák: Klubrádió

Megszűnt az akadály, mehet tovább a Liget projekt

2019, február 20 - 19:02

Bár tavaly mintha botlott volna egyet a városligeti gigaberuházás, idén folytatódhat az új múzeumok építése. 2022-re a Liget Budapest összes terve megvalósul – erről beszélt a Klubrádióban Baán László miniszteri biztos.

Kategóriák: Klubrádió

Palkovics László első számú "közellensége"

2019, február 20 - 14:33

A címért Falus András akadémikus szerint sokan versengenek. Amit az MTA-val tesznek, olyan mintha felgyújtanák a Széchenyi Könyvtárat.

Kategóriák: Klubrádió

Feszültségoldó, felemelő, izgalmas

2019, február 20 - 14:04
Csíkos ruhában gyülekező emberek egyszer csak közös éneklésbe kezdenek, nem profik, de jól csinálják. A Csíkszerda karvezetője lesz a Dobszerda vendége.
Kategóriák: Klubrádió

Oldalak