Klubrádió

Feliratkozás Klubrádió hírcsatorna csatornájára
Vélemények, hírek
Frissítve: 2 óra 4 perc

Közleményben reagált Simicska Lajos

1 óra 53 perc
Közleményben reagált Simicska Lajos a kormányközeli sajtóban elterjedt hírekre, miszerint felvásárolta a Jobbikot, és megvette az LMP-t is.
Kategóriák: Klubrádió

Újraindult a vonatközlekedés

2 óra 21 perc
Kijavították a felsővezeték-szakadást Kőbánya felső állomáson, így ismét elindulhatott a vonatforgalom a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között.
Kategóriák: Klubrádió

Minimálbért ígér a közmunkásoknak a DK

2 óra 26 perc
A Demokratikus Koalíció azt ígéri, hogy kormányra kerülve a minimálbér szintjére emeli a közmunkások fizetését.
Kategóriák: Klubrádió

Egyszerűbben lehet majd jelenteni a BKV járműveken tapasztalt problémákat

2 óra 55 perc
A Közlekedő Tömeg Egyesület által készített mobiltelefonos applikáció segítségével az utasok jelezhetik, ha nem megfelelően takarított az utastér, nem megfelelően fűtött jármű, de például azt is, ha beázik az utastér, vagy hibásan működik a klímaberendezés.
Kategóriák: Klubrádió

Felháborító, hogy az ügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani - Szigetvári

3 óra 46 perc
Felháborítónak tartja az Együtt miniszterelnök-jelöltje, hogy az ügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani a Fidesz 2014-es plakátvásárlásai ügyében.
Kategóriák: Klubrádió

Három jelölt indulhat a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson

4 óra 14 perc
Három jelölt indulhat a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármester a Fidesz-KDNP képviseletében, Hernádi Gyula és Márki-Zay Péter pedig függetlenként - derül ki a helyi választási bizottság határozataiból.
Kategóriák: Klubrádió

Január 24.

4 óra 25 perc
Január 24. A ma esti Felütésben Seleljo Erzsébet szaxofonművésszel a Mobilis Saxophone Quartettel közös koncertjéről beszélgetünk.
Kategóriák: Klubrádió

Január 23.

4 óra 29 perc
Január 23. Neonzöld Trabant, bugyikék Wartburg, okkersárga Zaporozsec, és olajzöld Zsiguli a „Vörös Csepelen”. Ön milyen verdát vett át a Merkur autó telephelyén? Gyónjon az Annóban kedded délután 3-tól 4-ig. A műsor hívható telefonszámai: 24-07-953, 24-06-953!
Kategóriák: Klubrádió

Hatalmas földrengés után cunamiriadó Alaszkánál

4 óra 29 perc
A Richter-skála szerinti 7,9-es erősségű földrengést mértek Alaszka déli partjainál, és cunamiriadót is elrendeltek - írja a BBC.
Kategóriák: Klubrádió

Ez itt a kérdés! - 01.23.

4 óra 51 perc
Önök szerint igaza van az Operaház igazgatójának, aki nem veszi figyelembe a jogörökösök feltételét, miszerint csak fekete énekesek adhatják elő a Porgy és Besst, és bemutatja a művet fehér énekesekkel? Hívja a 06-91-334-001-es telefonszámot, és ha a válasza igen, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha a nemre voksolna, akkor válassza a 2-es gombot. A legutóbbi kérdés így szólt: Önök szerint is a civil szervezetek betiltását jelenti, ha ratifikálja a parlament a Stop Soros törvénycsomagot? A válaszadók 80 százaléka igennel, 20 százaléka nemmel szavazott.
Kategóriák: Klubrádió

A Kétfarkú Kutya Párt javára döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága

5 óra 12 perc
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt javára döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB), amely elsőfokú ítéletében kimondta, a magyar hatóságok jogsértő módon szabtak ki pénzbírságot a párt "Szavazz érvénytelenül!" mobiltelefonos alkalmazása miatt.
Kategóriák: Klubrádió

Jövő kedden lehet az Országgyűlés rendkívüli ülése

5 óra 31 perc
Jövő kedden lehet az Országgyűlés rendkívüli ülése. A Jobbik és az MSZP frakció és más ellenzéki képviselők támogatták az erről szóló kezdeményezést.
Kategóriák: Klubrádió

Nem járnak a vonatok a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között

5 óra 57 perc
Felsővezeték-szakadás miatt szünetel a vonatközlekedés Budapest-Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között - tájékoztatott a Mávinform.
Kategóriák: Klubrádió

Nem ismeri a nála feltárt nemzetbiztonsági kockázatot Szél Bernadett afgán származású tanácsadója

6 óra 8 perc
Szél Bernadett afgán származású tanácsadója nem tudja, milyen nemzetbiztonsági kockázatot tártak fel nála, ami miatt megbukott az átvilágításon.
Kategóriák: Klubrádió

Visszaléptette az Együtt egyéni képviselő-jelöltjeit az LMP két társelnöke javára

6 óra 32 perc
Az Együtt visszaléptette egyéni képviselő-jelöltjeit az LMP két társelnöke, Hadházy Ákos és Szél Bernadett javára.
Kategóriák: Klubrádió

Ausztria keresetet nyújt be a paksi atomerőmű bővítése ellen - Nemzetközi lapszemle

6 óra 41 perc
Talán van, aki nem tudja, a Pax vobiscumlatinul azt jelenti, legyen béke veletek.
Kategóriák: Klubrádió

Változik a vámügyintézés pénteken

7 óra 2 perc
A repülőterek és a határátkelők kivételével változik a vámügyintézés pénteken a Nemzetközi vámnap miatt - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Klubrádió

Ételmérgezésbe halhatott bele egy magyar turista Thaiföldön

8 óra 11 perc
Súlyos ételmérgezésbe halhatott bele egy magyar turista Thaiföldön – számolt be a Bors. A lapnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sajtó Főosztálya megerősítette, hogy az elhunyt négy barátjával együtt nyaralt Thaiföldön, ahol a szállodájukban egy svédasztalos vacsorán vettek részt. Ezután a társaság minden tagja nagyon rosszul lett, egyikük pedig többszöri újraélesztés után a kórŹházba szállítást követően röŹviddel elhunyt. A halál oka felŹtehetően ételmérgezés vagy ételŹallergia miatt bekövetkezett szívleállás. A magyar csoport tagjait egy bangkoki nemzetközi kórházba vitték, ahol megvizsgálták, ellátták őket a szükséges kezeléssel, és már elhagyták az intézményt, a kórház tájékoztatása alapján pedig valamennyien ételmérgezést kaptak- közölte a Külügyminisztérium. (Bors)
Kategóriák: Klubrádió

Lemondott az Amerikai Torna Szövetség több vezetője

8 óra 12 perc
Benyújtotta lemondását az Amerikai Torna Szövetség több vezetőségi tagja. A lépésre azután került sor, hogy egy michigani bíróságon már ötödik napja újabb tucatnyi lány és fiatal nő tesz vallomást arról, hogy dr. Lawrence G. Nassar, a szövetség és a tornászválogatott egykori főorvosa, aki a Michigani Állami Egyetemnek is orvosa volt, korábban szexuálisan zaklatta őket. Eddig több mint 140 tinédzserről és fiatal nőről derült ki, hogy áldozatok voltak. Valamennyien azzal vádolták a szövetség vezetőit is, hogy bár tudtak a visszaélésekről, de szemet hunytak felettük. A vallomást tevők között ismert élsportolók is vannak.(MTI)
Kategóriák: Klubrádió

Véget ért az amerikai kormányzati kényszerszünet

8 óra 13 perc
Az amerikai szenátus után a képviselőház is megszavazta a kormányzat működtetésének finanszírozását. A képviselők 266:150 arányban voksoltak a törvényre, miután a szenátusban hétfőn délután elsöprő többséggel, 81:18 arányban elfogadták. Így a szövetségi hivatalokban dolgozó és hétfőn kényszerszabadságra küldött alkalmazottak százezrei visszatérhetnek munkahelyeikre. A csaknem három napig tartó részleges kormányzati leállásnak az volt a fő oka, hogy a republikánusok elutasították a demokraták követelését az illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó mintegy 800 ezer fiatal jogi státuszának rendezésére. Emellett vitás kérdés volt az amerikai-mexikói határra tervezett fal építési költségeinek megszavazása is. (MTI)
Kategóriák: Klubrádió

Oldalak